tatning

Tätning i bygg- och anläggningsbranschen

  • Tätning i bygg- och anläggningsbranschen
  • DantoBES

Rätt lösning

I bygg- och anläggningsbranschen förekommer massor av olika typer av tätningsarbeten. På Dantonit arbetar vi med de uppgifter som äger rum under mark eller vatten. Vanligtvis handlar detta om tätningskonstruktioner som skapas för att förhindra att grund- eller dagvatten tränger in.

RÄTT VÄGLEDNING

För att hjälpa dig hitta rätt lösning för ditt projekt finns vi alltid till hands och ger råd om hur du ska arbeta med produkterna, inklusive hur arbetet kan utföras och vilka material som kan användas.

Vi går igenom fördelar och nackdelar med olika konstruktioner och säkerställer på så vis att du får en funktionell och praktisk lösning.

Nedan kan du läsa mer om den produkt vi rekommenderar för konstruktionstätning. Det är inte möjligt att beskriva alla användningsområden för produkten eftersom det finns ett stort antal olika situationer där den kan vara lösningen på en tätningsuppgift.

tab1-taetnig-min

TÄTNING KRING BYGGNADSFUNDAMENT

DANTOBES

Marken rör sig året runt efter årstid, och därför kan det vara svårt att skapa en tätning som håller år efter år. Detta gäller särskilt om man behöver täta på svåråtkomliga ställen, som bakom en spontvägg eller runt ett gammalt källarfundament. Här är en färdig BES-blandning ofta en bra lösning.

Läs mer


BEHÖVER DU HJÄLP?

Behöver du hjälp att välja rätt bentonitlösning finns vi alltid tillgängliga. Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt:

Ring upp mig

*” anger obligatoriska fält