Kundetilpassede_løsninger_720x250

Kundanpassade lösningar

Laboratoriet

Dantonit är den enda skandinaviska tillverkaren av bentonitprodukter. För oss är utgångspunkten den rena och naturliga bentoniten och vi gillar att utveckla nya, anpassade lösningar utifrån specifikationer och krav. Vi har ett eget laboratorium och ett helt team av skickliga tekniker och annan laboratoriepersonal som kan tillmötesgå de allra flesta förfrågningar – även när det kräver utformning av en ny, skräddarsydd lösning utifrån till exempel hållbarhetstester och analyser.

Behöver du en speciallösning? Kontakta oss redan i dag

Lösningar som uppfyller de högsta kraven

Med utgångspunkt från vår egen täkt vid Bjerreby på Tåsinge i Danmark producerar och levererar vi ett brett utbud av bentonitprodukter av mycket hög kvalitet från vår fabrik i Odense.

Allt arbete utförs i enlighet med de internationella standarderna ISO 9001 (Kvalitet), 14001 (Miljö) och 45001 (Arbetsmiljö). Standarderna i våra ISO-certifieringar säkerställer att vårt laboratorium genomför dagliga tillverkningskontroller med jämna mellanrum. Du garanteras därmed lösningar av högsta kvalitet varje gång – år efter år.


BEHÖVER DU HJÄLP?

Behöver du hjälp att välja rätt bentonitlösning finns vi alltid tillgängliga. Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt:

Ring upp mig

*” anger obligatoriska fält